Odgovor

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o svim otkazanim ili odloženim događajima. U polju pretrage ukucajte željeni događaj, kako biste pronašli detaljne informacije. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem elektronske poruke na office@tickets.rs.

Odgovor

Ticket Vision d.o.o. prodaje ulaznice “u ime i za račun” organizatora događaja. Povraćaj sredstava vršimo po nalogu organizatora i kada nam organizator prebaci sredstva za povraćaj. Ako je za vaš događaj omogućen povrat, to ćete videti u informacijama o događaju. U tom slučaju, pošaljite e-mail na office@tickets.rs sa podacima kupcu i kupljenim ulaznicama za koje želite povrat. Opšte uslove kupovine možete pogledati na https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use.

Odgovor

Klikom na dugme „Pošaljite pitanje“, koje se nalazi u okviru svake vesti otvoriće se forma za kontakt. Popunite vaše podatke i tekst poruke i mi ćemo je proslediti organizatoru događaja. Takođe, na ovoj stranici možete pronaći i osnovne poslovne podatke organizatora.

Odgovor

Po odluci organizatora događaja, a na osnovu uredbe o ponudi važenja kupljenih ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije zarazne bolesti covid-19 ("Sl. glasnik RS", br. 106/2020), kupljene ulaznice mogu biti zamenjene za zamenske ulaznice – vaučere. Uredbu možete videti ovde. Svi kupci koji su ulaznice kupili na nekom Ticket Vision webshopu (E-ULAZNICE), svoje ulaznice mogu zameniti za zamensku ulaznicu – vaučer putem online forme koja se nalazi na ovoj stranici. Za pristup formi, potrebno je registovati se sa istom email adresom sa kojom su ulaznice kupljene na Ticket Vision webshop-u. Svi kupci koji su ulaznice kupili na Ticket Vision blagajnama ili na nekom partnerskom prodajnom mestu, svoje ulaznice mogu zameniti za zamensku ulaznicu – vaučer na Ticket Vision blagajni u Ušće Shopping Center-u (drugi sprat) od 10-21h (ponedeljak-nedelja). Za sva dodatna pitanja u vezi zamene ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs. Svi kupci koji su ulaznice kupili na nekom Ticket Vision webshopu (E-ULAZNICE), svoje ulaznice mogu zameniti za zamensku ulaznicu – vaučer putem online forme koja se nalazi ovde.