Odgovor

Na ovoj stranici možete pronaći informacije o svim otkazanim ili odloženim događajima. U polju pretrage ukucajte željeni događaj, kako biste pronašli detaljne informacije. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem elektronske poruke na office@tickets.rs.

Odgovor

Ticket Vision d.o.o. prodaje ulaznice “u ime i za račun” organizatora događaja. Povraćaj sredstava vršimo po nalogu organizatora i kada nam organizator prebaci sredstva za povraćaj. Ako je za vaš događaj omogućen povrat, to ćete videti u informacijama o događaju. U tom slučaju, pošaljite e-mail na office@tickets.rs sa podacima kupcu i kupljenim ulaznicama za koje želite povrat. Opšte uslove kupovine možete pogledati na https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use.

Odgovor

Klikom na dugme „Pošaljite pitanje“, koje se nalazi u okviru svake vesti otvoriće se forma za kontakt. Popunite vaše podatke i tekst poruke i mi ćemo je proslediti organizatoru događaja. Takođe, na ovoj stranici možete pronaći i osnovne poslovne podatke organizatora.